Általános szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK / FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Az alatnica-misic.rs online áruház meglátogatásával vagy vásárlásával Ön elfogadja az alább felsorolt ​​Felhasználási feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket, és ismerkedjen meg az általunk alkalmazott szabályokkal. Az alatnica-misic.rs fenntartja a jogot a jelen Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására.

Kommunikáció elektronikus úton
Amikor felkeresi az alatnica-misic.rs oldalt, vagy e-mailt küld nekünk, akkor elektronikusan kommunikál velünk. A felhasználási feltételek elfogadásával Ön beleegyezik, hogy elektronikus úton kommunikál velünk. Kommunikációnk Önnel e-mailben (e-mailben) vagy értesítéseken keresztül történik, amelyeket ezen az oldalon teszünk közzé.

Adatvédelmi nyilatkozat
Az alatnica-misic.rs webáruház nevében vállaljuk minden vásárlónk magánéletének védelmét. Az ügyfelekről/felhasználókról csak a szükséges, alapadatokat, valamint az üzleti tevékenységhez és a felhasználók tájékoztatásához szükséges adatokat gyűjtjük a jó üzleti gyakorlatnak megfelelően, minőségi szolgáltatás nyújtása érdekében. Ügyfeleink választási lehetőséget biztosítunk, beleértve annak eldöntését, hogy szeretnének-e eltávolítani a marketingkampányokhoz használt levelezőlistákról. Minden felhasználói/ügyféladatot szigorúan tárolunk, és csak azon alkalmazottak számára hozzáférhetők, akiknek munkájuk elvégzéséhez szükségük van az adatokra. Az alatnica-misic.rs internetes áruház minden alkalmazottja (és üzleti partnere) felelős az adatvédelem elveinek tiszteletben tartásáért.

Szellemi tulajdon
Az ezen az oldalon megjelenített tartalom, például oldalak, design elemek (gombok, ikonok stb.), szövegek, fényképek, logók, hangfelvételek és szoftverek az alatnica-misic.rs vagy beszállítói tulajdonát képezik, és nem használhatók fel anélkül előzetes hozzájárulásunk Ha úgy gondolja, hogy az alatnica-misic.rs webhelyen található tartalom az Öné, és visszaéltek vele, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a szellemi tulajdon megállapítása érdekében. A weboldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, kereskedelmi célokra nem használható fel, illetve harmadik félnek nem terjeszthető.

Fiókja
Ha az alatnica-misic.rs-t használja, Ön felelős fiókja, valamint az oldalra történő regisztráció során kapott jelszavak karbantartásáért és bizalmas kezeléséért. Az alatnica-misic.rs webhely használatával Ön felelős minden olyan tevékenységért, amely fiókjával és jelszavával történik. Kiskorúak szülői vagy gondviselői felügyelete mellett használhatják oldalunkat. Az alatnica-misic.rs fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a szolgáltatásnyújtást, vagy törölje a vásárlási rendelést, ha úgy találja, hogy a Felhasználási feltételeket megsértették. A regisztráció során megadott adatait az alatnica-misic.rs termékek vásárlása és eladása, valamint üzleti kapcsolatok létesítése céljából használja fel, és nem használja fel más célra, és nem adja ki harmadik félnek.

 

A látogatók által hagyott megjegyzések, kommunikáció és egyéb tartalmak
A látogatók megjegyzéseket fűzhetnek a termékekhez és e-mail üzeneteket küldhetnek az alatnica-misic.rs címre, amelynek jogában áll semmilyen módon nem közzétenni a rosszindulatú, obszcén kijelentéseket tartalmazó, gyűlöletet terjesztő és mások jogait fenyegető megjegyzéseket. Az ilyen megjegyzéseket előzetes értesítés nélkül eltávolítjuk. Az alatnica-misic.rs oldalon tilos a személyes adatokkal való visszaélés és a regisztráció valaki más e-mail címére. Az ilyen tevékenységekkel szemben az alatnica-misic.rs megfelelő jogi eljárást kezdeményezhet.

Termékleírások
Az alatnica-misic.rs arra törekszik, hogy minden terméket a lehető legpontosabban leírjon. Továbbá az alatnica-misic.rs nem garantálja, hogy a termékkel kapcsolatos összes adat 100%-ban pontos, teljes, megbízható és hibamentes. Ha a vásárolt termék eltér az oldalon feltüntetett adatoktól, akkor a mellékelt hiánytalan dokumentációval együtt, használaton kívüli állapotban visszaküldheti, és visszafizetjük a pénzét.

Munkaóra
Alatnica-misic.rs webáruház. 00-24 óráig működik, a hét 7 napján. Műszaki problémák vagy rendszeres karbantartás esetén előfordulhat, hogy az oldal rövidebb ideig nem elérhető.

Adatok módosítása (frissítése) az oldalon
Az alatnica-misic.rs fenntartja a jogot, hogy az oldal bármely oldalán megjelenített adatokat bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. Az alatnica-misic.rs látogatóinak nincs joga egyoldalúan megváltoztatni a használati feltételeket, és az esetleges változtatások érvénytelenek, kivéve, ha mindkét fél írásban beleegyezik.

Egyéb
A jelen Felhasználási Feltételek egy bizonyos rendelkezésének részleges vagy teljes alkalmatlansága vagy jogellenessége nem érinti a többi, összességében érvényben maradó rendelkezés érvényességét. A végrehajthatatlan vagy jogellenes rendelkezés helyébe egy másik megfelelő rendelkezés lép. Ön elfogadja, hogy az alatnica-misic.rs kifejezett írásos jóváhagyása nélkül nem ruházhatja át a jelen Felhasználási feltételekből eredő jogait és kötelezettségeit harmadik félre.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..